Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Jeg prioriterer databeskyttelse højt og jeg forpligter mig til at behandle og beskytte dine persondata i fortrolighed og med passende IT-tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Min persondatapolitik nedenfor finder anvendelse på min behandling af mine privatkunders data.

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for mig. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver jeg i denne privatlivspolitik hvordan jeg samler, behandler og bruger de data som jeg indsamler omkring din adfærd på min hjemmeside.

Samtidig gør jeg dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på min hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

 • Køber et produkt på min webshop - informationen deles med tredjepart i form af betalingsløsning
 • Tilmelder dig et onlineforløb
 • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
 • Kontakter mig igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler jeg persondata?

Jeg indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på min website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at jeg må indsamle. jeg indsamler persondata:

 • ..til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
 • ... give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos mig.
 • ... til at kontakte dig, hvis du har udfyldt min "kontakt mig" formular.
 • ... til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler jeg?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler jeg følgende type persondata:

 • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
 • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
 • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
 • Dine kreditkortoplysninger
 • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
 • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler jeg persondata?

Jeg indsamler dine persondata igennem min hjemmeside og tredjepartssoftware. Jeg indsamler dine persondata igennem formularer på min hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som jeg indsamler igennem vores hjemmeside så anvender jeg en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har jeg beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på min hjemmeside:

 • Google Analytics:
  Google Analytics giver mig adgang til din adfærd på min hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af min hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Jeg anvender desuden Google Analytics til min markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt min hjemmeside.
 • MailChimp:
  Jeg benytter e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til mine kunder. Igennem MailChimp indsamler jeg e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.
 • Facebook-pixels:
  Jeg anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre mine annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler jeg data om din adfærd på min hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for mig at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at jeg kan behandle dine data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata jeg indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for mig at beholde dine data. Herunder har jeg specificeret, hvordan du kan gøre dette

1. Adgang og besigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode mig, om at få en kopi at de personlige data, som jeg har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode mig om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos mig, har du retten til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for mig at beholde dine data.

2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra mig, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser 

Hvordan jeg sikrer dine personlige oplysninger?

Jeg behandler dine data med omhu. Det betyder, at jeg forpligter mig til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af mine kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma:  PT Marianne Westman
Adresse: Flintevænget 12
Postnr.: 8700 Horsens
Telefon: 20 65 35 80
Email: pt@mariannewestman.dk

CVR: 41 22 54 24

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

...