Anbefalinger

Det siger mine klienter om mine forløb og bootcamps:

Når du er tilfreds, er jeg tilfreds. Jeg har heldigvis rigtig mange tilfredse klienter, og du kan læse mine anmeldelser på min facebook-side her - og se et udpluk herunder:

"Marianne er en fantastisk træner. Hun ser dig og har altid højt humør. Hvis man har skavanker er hun god til at give alternativer og generelt huske og se, hvornår man er presset. 

En meget nærværende men også hyggelig (og ej at forglemme hård) træning er, hvad man kan forvente hos Marianne."

Sarah Rasmussen, 27 år Horsens


1000 tak Marianne for dit forløb, som har kickstartet mit vægttab og de gode vaner. Jeg havde ikke troet på, at det skulle lykkes mig denne gang. Jeg kan varmt anbefale Mariannes forløb. Det er en investering i dit vægttab. Mariannes forløb og tilgang er helt anderledes, end hvad jeg tidlige har spildt penge på. Det handler om dig og dit fokus.Jeg kan også varmt anbefale hendes livevideoer her på siden

(FB gruppe: "Træning, kost & Mindset" red.).

Det var dem, der satte mig i gang. Jeg vil virkelig anbefale jer, der gerne vil i gang med vægttab, at I får hjælp af Marianne.

Anette Kristensen, 57 år

 Hovedgård

Jeg har ikke et sekund fortrudt jeg har valgt forløbet hos Marianne. Jeg har lært meget om mig selv, kost og træning. Måden forløbet er bygget op med tilbagemelding, opfølgning og mental træning har passet perfekt til mig. Jeg er kommet meget længere end jeg havde turde drømme om. Tak for opbakning og motivation hele vejen igennem. Jeg har fået en masse erfaring og råd, så jeg kan fortsætte på egen hånd og holde fast i den sunde livsstil. 

Lene, 52 år, Horsens

Jeg har ikke et sekund fortrudt jeg har valgt forløbet hos Marianne. Jeg har lært meget om mig selv, kost og træning. Måden forløbet er bygget op med tilbagemelding, opfølgning og mental træning har passet perfekt til mig. Jeg er kommet meget længere end jeg havde turde drømme om. Tak for opbakning og motivation hele vejen igennem. Jeg har fået en masse erfaring og råd, så jeg kan fortsætte på egen hånd og holde fast i den sunde livsstil. 

Lene, 52 år, Horsens

"Fantastisk"
Jeg har fornøjelsen af at træne på Mariannes fitcamp-hold, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hendes ekspertise, energi, omsorg og motivation er helt fantastisk. Hendes flair for at skabe sammenhold er fantastisk. Hun formår at skabe en sjov og udfordrende træningsoplevelse, der virkelig får dig til at tro på at du kan komme i mål med dine ønsker. Jeg føler mig inspireret, glad og stærkere efter hver træning. Kan varmt anbefales!"

Dorthe Besand Kristensen

 46 år, Horsens

"Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe, at melde mig til Go' MorgenCamp med Marianne. 

Det er topmotiverende og varieret træning i et skønt fællesskab!"

Helle Sommer 40 år, Horsens

"Marianne Westman er med den skønneste udstråling absolut vanedannende. Hun guider, inspirerer, motivere og flytter grænser. Marianne har gjort en kæmpe forskel for mig. Fantastisk!"

Pia Randlev Poulsen 56 år, Horsens

"I mit forløb med Marianne, har hun fået tilpasse forløbet så det passer til mig, mine mål og den personer jeg er. Der bliver fulgt godt op så hun også ved hvordan det går ved mig - er der noget som ikke fungere så finder hun på en løsning med hendes gode energi 🤩
Det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg havde er stort ønske om at blive stærkere i min krop og jeg er virkelig godt på vej 🤩
Det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg havde er stort ønske om at blive stærkere i min krop og jeg er virkelig godt på vej 🤩

Træningsprogrammerne har været SÅ gode - overskuelig samtidig med jeg er blevet udfordret og presset, men Marianne har altid støtte og troet på mig 🤩"

Vickie Bryde Riis 26 år, Horsens

"Et afhængighedsskabende bekendtskab, der varmt kan anbefales. Marianne får mig til at føle mig godt tilpas, hun skaber en uhøjtidelig stemning, alt imens hun "sniger" rigtig god (og hård) træning, af hele kroppen, ind.

Glæder mig og ser frem til hver trænings time."

Lotte Pia Kjær 52 år, Horsens

"Absolut det bedste jeg har gjort for mig selv. Marianne har en særlig evne til, at møde en hvor man er lige nu og her. Flytter ens grænser og tro på hvad man rent faktisk kan præstere. Jeg er blevet så stærk, ikke kun muskelmæssigt men også i troen på, at jeg kan mere end jeg umiddelbart troede .

Dybt afhængig og altid glad når jeg har været til træning ved Marianne💪🔝"

Charlotte Høj Madsen 58 år, Horsens

"Jeg har gennemført 2 perioder på Boot Camp med Marianne Westman, det har været 4 fantastiske måneder. Så skulle du gå og overveje hvordan kommer jeg igang med en god og varieret træning, hvor vi også har det sjovet og dyrker sammenholdet, så meld dig til dette hold. Sommeren byder på andre udfordringer, men til august er jeg helt sikkert at finde på Mariannes hold."

Helle Østergaard 58 år, Horsens

Fantastisk træning til alle. Marianne tilpasser træning til alle niveauer."

Michéle Kristiansen 38 år,Horsens

"Jeg har fået en helt anden følelse i kroppen, min krop er glad 😊 og jeg er stolt af mig selv

Tæningsprogrammerne har været korte og overskuelige. Det har betydet, at det på intet tidspunkt har været en udfordring, at finde måtten frem. Kostdelen har også virkelig åbnet mine øjne for, hvor små ting jeg har kunne ændre, men med stor effekt. Jeg har aldrig spist så mange grøntsager 😁og min familie har aldrig spist så mange grøntsager..

For mig har forløbet fungeret helt perfekt."

Kristina Smedegaard Vesterby, Horsens

" Jeg har haft et 12 ugers online forløb hos Marianne. Jeg har fået fantastisk støtte, og super god vejledning fra start til slut. Hun har hjulpet mig med at opnå mine mål, og det har givet mig så meget glæde i hverdagen. Jeg har nået mit minimum mål med 10 kg, og arbejder nu videre mod et vægttab på 13,2 kg så jeg kan ramme min drømmevægt på 50 kg. Jeg kunne ikke have gjort det uden Mariannes hjælp, og kan varmt anbefale hende til andre der vil gøre noget godt for sig selv. "

Line Schulz, 29 år, Horsens

"Jeg har fundet Marianne tilfældigt på facebook og prøvede derefter at kontakte hende. Jeg følte der var god kemi, hun var smilende og rar at snakke med og hun forstod mig. Hun har hele vejen igennem været en super god coach, som har motiveret mig og holdt mig godt igang med ros og feedback på forløbet. Hun tilpassede min træning og kost med tiden, og holdte mig opdateret gennem hele forløbet. Hendes træningsprogrammer var meget nemme at gå til med videoer som hjalp mig meget. Derfor kan jeg helt klart anbefale Marianne til andre." 

Renata Jepsen, 48 år, Esbjerg"Jeg startede først i september 2018 med personlig træning sammen med Marianne .Vi fik en god snak om hvad mit mål var og hvordan jeg bedst kunne komme i mål med min travle hverdag. Det er super vigtigt at der bliver taget hensyn til hvordan min hverdag er . Jeg tænkte bare åh nej ikke kost omlægning , jeg elsker mad og søde sager. Marianne lavede om på nogle ganske få ting på min kost som passer til mig og min hverdag. Hun har givet mig teknikker til at fokusere rigtig i min træning og været en god støtte for mig. Resultatet her den 1. november 2018: jeg er super glad for og jeg har nået mit del mål. Jeg har tabt mig 4 kg på 2 måneder og min mave osv er blevet mindre i cm. Jeg har booket Marianne igen de næste måneder og jeg glæder mig til vores næste forløb sammen. Personlig træning er alle pengene værd . Book hende hun er meget dygtig. "

Birgitte H Andersen 46 år, Horsens

 

" Kan klart anbefale Marianne som personlig træner. Hun har fået mig til at føle mig tryg igennem hele træningsforløbet. Programmet bliver løbende tilpasset mit individuelle behov, og jeg bliver godt guidet i øvelserne, så jeg bliver udfordret, men samtidigt fysisk afstemt for at undgå skader - super fedt. Marianne er altid smilende, lyttende og fuld af energi, som bare smitter og giver mere motivation. Der er mening og logik bag hendes ord, med god erfaring og baggrundsviden, som giver mig stor positiv respekt for hende som træner. Tak for det Marianne- Jeg ser frem til et fortsat super forløb."

Robert 49 år, Horsens


Der er I N G E N, in their right mind, der i dag kan sige, at de ikke ved, hvordan man taber sig eller kommer i form, for der er 100 milliarder (cirka) bøger, apps, fitnesscentre på hvert gadehjørne, websites, kogebøger osv osv osv, der tilbyder hjælp, men det er i mange år ikke lykkedes mig at finde min gateway til løsningen - indtil jeg via en veninde blev gjort bekendt med Marianne og hendes online forløb.Først tænkte jeg, hmmm jeg ser ikke mig selv, som sådan en "styrketrænings-type" men jeg drømte om, at blive strammet op og få en kondi. I mit forløb med Marianne, har hun formået at tilpasse forløbet fuldstændig omkring mine mål og den person JEG ER, og løbende justeret ind, når jeg har sagt; "det der fungerer ikke for mig."Og nu, på den anden side af mit forløb med Marianne, står jeg med det ønskede resultat af forløbet, plus rygsækken fyldt op med værktøjer fra hende, som jeg kan bruge på min videre vej mod kommende mål.Det, der i mine øjne gjorde forskellen hos Marianne var, at dette tilbud, for det første er bygget på et solidt fundament af faglighed og erfaring indenfor hendes område. For det andet kan du mærke et bankende varmt og passioneret hjerte, som INDERLIGT ønsker at man lykkes (nogle gange mere end en selv, på mørke trælse dage, hvor det er op-ad-bakke for en). Suppleret med hendes livsglæde og energi som smitter, selv på de dage, man føler sig allermest udfordret. Marianne BRÆNDER for sit arbejde, og har samtidig en ydmyghed, som er rar, når man som mig er lidt "fitnesscenter-industri-forskrækket."Der er kun en ulempe.... hendes selskab er stærkt vanedannende, og man ønsker, at man kunne have en Westman-app, man liiige kunne klikke på, når dagene igen bliver mørke, og man trænger til et skud energi og en Westman-pep-talk.Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Marianne og idéen om en personlig træner.

Iben Sofie Jønch, HorsensJeg manglede inspiration og motivation. Jeg søgte en, som kunne hjælpe mig med at få tingene sat i systemer, så det nemmere kunne overholdes. Samtidig med det skulle det passe ind i en travl hverdag med børn og job. Jeg forventede helt konkret, at min krop kunne blive stammet op igennem kost og træning.Jeg har fået sat tingene i systemer og det har jeg haft brug for. Jeg er blevet opmærksom på min kost og spiser nu regelmæssigt hele dagen, hvor jeg før godt kunne vente med at spise til efter middag og så igen til aften. Det resulterede i usunde vaner, fordi jeg gik sukkerkold om eftermiddagen.

Jeg har fået overskud! .. og en flottere krop! Jeg er blevet strammet betydeligt mere op og har tabt 14 cm på 4 uger! Jeg er også kommet af med min sukkerafhængighed og vil nu lige så gerne have en proteinbar eller smoothie som jeg vil have kage

Jeanne Pedersen, 31 år, Fredericia

Jeg skrev til Marianne da jeg søgte noget fast vejledning ift kost og motion. Jeg havde prøvet diverse andre tiltag uden succes. Jeg havde brug for er koncept, hvor jeg hver uge blev holdt op på aftaler og holdt i ilden . Marianne har tilpasset forløbet lige til mig og med ugentlig vejning og opfølgning samt dagligt registrering har alt fungeret efter mit temperament. Det er enorm motiverende og nemt at betjene igennem app, hvor Marianne kan holde øje Marianne er hele tiden med og der er ugentlig kontakt som jeg selv oplever som enormt motiverende. Marianne som person virker motiverende , opmuntrende og samtidig har man en forpligtigelse overfor hinanden som sætter lidt ekstra skub i den rigtige retning . Jeg kan kun anbefale et forløb som dette og tager selv 3 måneder mere  

Carina S Larsen, 32 år Horsens

"Marianne som coach er utrolig motiverende!

Hun ser og forstår mine behov for oppfølging og motivasjon slik at jeg kan komme nærmere mine mål.

Jeg har oppnådd en total endring i kostholdet som jeg ser vil vare.

Jeg har blitt sterkere i kroppen og føler meg smalere og mer fit. Jeg har fått økt selvtillit!

Endelig orker jeg å se meg selv i speilet og ikke bare tenke negativt.

Ved å se på de endringer som har skjedd med kroppen på disse ukene, så er jeg motivert til å fortsette.

Kine Elness, 43 år, Lommedalen, Norge

" Stærkt vanedannende! 

Marianne er dygtig, inspirerende, enormt sød og god at hjælpe og støtte en til at opnå mærkbare resultater fysisk og mentalt⭐️
De allerbedste anbefalinger herfra ."

" Marianne brænder 100% for hendes hverv som personlig træner ,, med sit smittende humør og positive sind skaber hun en kanon stemning , hvor der er plads til smil og latter samtidigt med at det er 100% seriøst 👍👍"

" Min bedste anbefaling til Marianne Westman. Hun møder mig på mit niveau og formår dog samtidig at udfordre mig, sådan at jeg virkelig føler, at jeg har rykket mig. Der er ingen smalle steder, fleksible og smittende humør. Tak for en fantastisk bootcamp, som har givet mig motivation og selvtillid til at kæmpe videre. "

" Marianne er en humørbombe uden lige.. Og det er bare så smittende😊
Hun er meget forstående over for de udfordringer, jeg har haft og kommer med gode og brugbare råd ud fra det.
Jeg har altid været superglad og topmotiveret efter mine møder med Marianne, hun er simpelthen skøn😍 "