Online  forløb

Personlig træning - Online

Ønsker du en sundere, stærkere og slankere krop? 
Mere energi i hverdagen?
Glæde over endelig at nå dine vægttabsmål?

Jeg hjælper forandringsparate kvinder der ønsker vægttab og en sund livsstil de kan holde fast i, også efter forløbets slut. 

Jeg lægger stor vægt på at dit træningsforløb skal være personligt, også når det er online; Der er stor forskel på blot at få genereret en kostplan og tilsendt et  standard træningsprogram og det at komme hele vejen rundt din livsstil og vaner.  Når du er i forløb hos mig, er det mig der hjælper dig fra start til slut. Jeg hjælper max 10 klienter af gangen da jeg ikke går på kompromis med kvaliteten.

I mine forløb er der fokus på hele dig: din kost, træning, søvn og stressniveau. Jeg følger dig tæt igennem hele forløbet og du har mig at støtte dig til samt stå til ansvar for. 

Ved hjælp af coaching, effektive træningsprogrammer tilpasset din hverdag og konkrete kostændringer, der ikke kræver at du skal leve restriktivt, hjælper jeg dig hele vejen i mål. 

Mine forløb er 100% fri for rigide regler og forbud.


Hvordan foregår dit online forløb?  

  • Vi holder en dybdegående samtale via onlinemøde ved din opstart, dette sikrer at dit forløb bliver tilpasset dig og din hverdag.
  • Kort check-in hver anden dag i appen, for maksimalt fokus.
  • Ugentlig check-in i appen hvor vi evaluerer på den seneste uge og planlægger den kommende uges indkøb, kost, træning og aktivitet. Din fremgang, både i vægt og cm måles -  tæt opfølgning og ugentlig feedback.
  • Månedlig 1:1 coaching (onlinemøde) hvor vi kigger frem de kommende 4 uger og sammen .
  • Chatfunktion i appen. Her skriver du hvis lokummet brænder, eller du har spørgsmål.
  • Træningsprogrammer (4 uger af gangen) med videoinstruktion og god forklaring af øvelserne.
  • Konkrete forslag til, helt lavpraktisk, hvordan og hvor meget du skal spise for at nå dit mål
  • Lækre opskrifter og inspiration til alle dagens måltider
  • Fokus på vaneændring da dette er den langtidsholdbare måde at gribe det an på. Jeg tror ikke på diæter, lynkure og automatisk genererede kostplaner.

Overvejer du et personlig træningsforløb med mig online?

Tag action og book en tid til en uforpligtende samtale i DAG :) 
Det perfekte tidspunkt kommer aldrig.


Her er et udpluk af mine tidligere klienters udtalelser efter forløbet:

"Jeg er vandt til at træne og passe på min krop, men alligevel var jeg i et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for en, som kunne heppe på mig på sidelinjen og som kunne hjælpe mig med at holde fokus, og her kom Marianne ind i billedet Det har været helt fantastisk at gøre noget for en selv, få en stærkere krop, få styr på ens rygsmerter igen og kommet af med nogle dårlige vaner. Man er helt tryg igennem hele forløbet med ups and downs, men en ting er sikker, man bliver samlet op igen når man falder, for det gør man Tusind tak for ALT Marianne"

Diana Nagel,

41 år, Juelsminde

"Jeg har ikke et sekund fortrudt jeg har valgt forløbet hos Marianne. Jeg har lært meget om mig selv, kost og træning. Måden forløbet er bygget op med tilbagemelding, opfølgning og mental træning har passet perfekt til mig. Jeg er kommet meget længere end jeg havde turde drømme om. Tak for opbakning og motivation hele vejen igennem. Jeg har fået en masse erfaring og råd, så jeg kan fortsætte på egen hånd og holde fast i den sunde livsstil."

Lene Møller

 52 år, Horsens

"Jeg har haft et 12 ugers online forløb hos Marianne. Jeg har fået fantastisk støtte, og super god vejledning fra start til slut. Hun har hjulpet mig med at opnå mine mål, og det har givet mig så meget glæde i hverdagen.Jeg har nået mit minimum mål med 10 kg, og arbejder nu videre mod et vægttab på 13,2 kg så jeg kan ramme min drømmevægt på 50 kg. Jeg kunne ikke have gjort det uden Mariannes hjælp, og kan varmt anbefale hende til andre der vil gøre noget godt for sig selv. "

Line Schultz 

29 år, Horsens

"1000 tak Marianne for dit forløb, som har kickstartet mit vægttab og de gode vaner. Jeg havde ikke troet på, at det skulle lykkes mig denne gang. Jeg kan varmt anbefale Mariannes forløb. Det er en investering i dit vægttab. Mariannes forløb og tilgang er helt anderledes, end hvad jeg tidlige har spildt penge på. Det handler om dig og dit fokus.Jeg kan også varmt anbefale hendes livevideoer her på siden. Det var dem, der satte mig i gang. Jeg vil virkelig anbefale jer, der gerne vil i gang med vægttab, at I får hjælp af Marianne." 

Anette Kristensen

57 år, Hovedgård

"Jeg skrev til Marianne da jeg søgte noget fast vejledning ift kost og motion. Jeg havde prøvet diverse andre tiltag uden succes. Jeg havde brug for er koncept, hvor jeg hver uge blev holdt op på aftaler og holdt i ilden . Marianne har tilpasset forløbet lige til mig og med ugentlig vejning og opfølgning samt dagligt registrering har alt fungeret efter mit temperament. Det er enorm motiverende og nemt at betjene igennem app, hvor marianne kan holde øje Marianne er hele tiden med og der er ugentlig kontakt som jeg selv oplever som enormt motiverende. Marianne som person virker motiverende , opmuntrende og samtidig har man en forpligtigelse overfor hinanden som sætter lidt ekstra skub i den rigtige retning . Jeg kan kun anbefale et forløb som dette og tager selv 3 måneder mere"  

Carina S Larsen

32 år, Horsens

"Jeg har et ønske om mere fred - både - i forhold til mad og motion.Et ønske om, at det ikke er "tallet-på-vægten", som afgør, om jeg har det godt med mig selv.

Det som jeg har kendt, de redskaber som jeg brugte, har været en tilgang med "enten-eller".
Restriktiv spisning og motion. Når det gik godt, kunne jeg li´ "tallet-på-vægten" - og - ja - mig selv.

Når det ikke gik godt kredsede tankerne om "at det var for dårligt", "nu må jeg tage mig sammen", "jeg var svag", "kom nu i gang"..... og måske tanker som var værre.Jeg undgik spejle og "straffede" mig selv ved at jeg ikke måtte tage parfume på eller bruge nyt tøj .... det havde jeg ikke fortjent.
Jeg vil ikke længere behandle mig selv på den måde !
Det har været en fantastisk hjælp at have Marianne ved min side de seneste måneder.
Jeg har stille og roligt turde give slip på min sort/hvide tilgang og læne mig ind og stole på Marianne vejledning om både kost og motion.

For mig har det været vigtigt at have det fundament.At kunne vende tilbage til "fundamentet", når tvivlen kom snigende. For det gjorde den og gør det stadig af og til, men nu kender jeg mit fundament og jeg har gjort mine erfaringer - det gør en fuldstændig fantastisk forskel for mig.
Mariannes råd er simple, det er små skridt og ingen forkromede løsninger, som kræver at hele livet og hverdagen vendes på hovedet. Hendes tilgang er konstruktiv. Fyldt med god energi og omsorg.
Det betyder ikke at jeg ikke har ydet en indsats og har brugt energi på at ville gøre noget andet end jeg har gjort tidligere. Nye vaner kræver opmærksomhed - og - tid.
I dag mærker jeg et reelt ønske om at behandle mig selv kærligt - og - kunne leve et aktivt liv når jeg bliver gammel. 

At kunne være aktiv og livsglad sammen med min mand, mine børn og børnebørn.
Det ønske fylder i dag meget mere i mine tanker end "tallet-på-vægten".

Pia Randlev Poulsen

56 år, Horsens

"Jeg er super tilfreds med forløbet hos Marianne. Hun har hjulpet mig med at få sat fokus på de dårlige vaner og med små ændringer har jeg fået rigtig gode resultater. Hun er realistisk og har en god indsigt i hvad der er muligt, i en travl hverdag med små børn, og så hjælper det altid at man skal stå til ansvar overfor andre end en selv. Jeg har særligt været glad for vores samtaler, hvor hun er super motiverende og træningsprogrammerne som virkelig har gjort noget godt for min krop. Jeg er meget tilfreds med resultatet og føler mig stærk, slank og sund." 

Signe Bak Jørgensen

35 år, Skive

"Jeg har fået så meget energi og føler så meget frihed og lethed i min krop og hovede efter vores forløb at jeg er så taknemlig. Og det bedste er at tage til træning og ligefrem glæde sig😊😊 troede ikke det ville lykkes men det gjorde det også. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra og tak fordi du kom ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt 🙏" 

Pia Laugesen

49 år, Horsens

"Jeg har fundet Marianne tilfældigt på facebook og prøvede derefter at kontakte hende. Jeg følte der var god kemi, hun var smilende og rar at snakke med og hun forstod mig. Hun har hele vejen igennem været en super god coach, som har motiveret mig og holdt mig godt igang med ros og feedback på forløbet. Hun tilpassede min træning og kost med tiden, og holdte mig opdateret gennem hele forløbet. Hendes træningsprogrammer var meget nemme at gå til med videoer som hjalp mig meget. Derfor kan jeg helt klart anbefale Marianne til andre."

Renata Jepsen

Esbjerg

Jeg manglede inspiration og motivation. Jeg søgte en, som kunne hjælpe mig med at få tingene sat i systemer, så det nemmere kunne overholdes. Samtidig med det skulle det passe ind i en travl hverdag med børn og job. Jeg forventede helt konkret, at min krop kunne blive stammet op igennem kost og træning.Jeg har fået sat tingene i systemer og det har jeg haft brug for. Jeg er blevet opmærksom på min kost og spiser nu regelmæssigt hele dagen, hvor jeg før godt kunne vente med at spise til efter middag og så igen til aften. Det resulterede i usunde vaner, fordi jeg gik sukkerkold om eftermiddagen. 

Jeg har fået overskud! .. og en flottere krop! Jeg er blevet strammet betydeligt mere op og har tabt 14 cm på 4 uger! Jeg er også kommet af med min sukkerafhængighed og vil nu lige så gerne have en proteinbar eller smoothie som jeg vil have kage. 

Jeanne Pedersen 

31 år, Fredericia

Jeg har fået en helt anden følelse i kroppen, min krop er glad 😊 og jeg er stolt af mig selv

Tæningsprogrammerne har været korte og overskuelige. Det har betydet, at det på intet tidspunkt har været en udfordring, at finde måtten frem. Kostdelen har også virkelig åbnet mine øjne for, hvor små ting jeg har kunne ændre, men med stor effekt. Jeg har aldrig spist så mange grøntsager 😁og min familie har aldrig spist så mange grøntsager..

For mig har forløbet fungeret helt perfekt.

Kristina Smedegaard Vesterby Horsens

"Jeg føler mig meget stærk og sund. 

Jeg har haft et stabilt blodsukker i 8 uger. Fysisk har det givet mere overskud, renere hud, mere tonet krop og bedre kondition.

Mentalt har det givet mere overskud til familien, og en følelse af tilfredshed med mig selv. Tusind tak for at hjælpe mig med at komme tilbage til der hvor jeg har det bedst 😊"

Sarah Jensen

38 år, Odense

"Det bedste ved at deltage i forløbet er, at jeg blev skubbet igang og har for første gang kunnet se resultater.

Fysisk har jeg fået mere energi, bedre kondition og stærkere krop Mentalt har det givet motivation, glæde og selvtillid.

"Tak for samarbejdet, havde ikke kunnet været nået så langt uden din hjælp :) og nu har jeg mod på at holde livsstilen ved lige og komme i mål!"

Jennifer Jepsen

30 år, Aarhus

"Marianne som coach er utrolig motiverende!

Hun ser og forstår mine behov for oppfølging og motivasjon slik at jeg kan komme nærmere mine mål.

Jeg har oppnådd en total endring i kostholdet som jeg ser vil vare.

Jeg har blitt sterkere i kroppen og føler meg smalere og mer fit. Jeg har fått økt selvtillit!

Endelig orker jeg å se meg selv i speilet og ikke bare tenke negativt.

Ved å se på de endringer som har skjedd med kroppen på disse ukene, så er jeg motivert til å fortsette."

Kine Elness, 43 år

Lommedalen Norge

Der er I N G E N, in their right mind, der i dag kan sige, at de ikke ved, hvordan man taber sig eller kommer i form, for der er 100 milliarder (cirka) bøger, apps, fitnesscentre på hvert gadehjørne, websites, kogebøger osv osv osv, der tilbyder hjælp, men det er i mange år ikke lykkedes mig at finde min gateway til løsningen - indtil jeg via en veninde blev gjort bekendt med Marianne og hendes online forløb.Først tænkte jeg, hmmm jeg ser ikke mig selv, som sådan en "styrketrænings-type" men jeg drømte om, at blive strammet op og få en kondi. I mit forløb med Marianne, har hun formået at tilpasse forløbet fuldstændig omkring mine mål og den person JEG ER, og løbende justeret ind, når jeg har sagt; "det der fungerer ikke for mig."Og nu, på den anden side af mit forløb med Marianne, står jeg med det ønskede resultat af forløbet, plus rygsækken fyldt op med værktøjer fra hende, som jeg kan bruge på min videre vej mod kommende mål.Det, der i mine øjne gjorde forskellen hos Marianne var, at dette tilbud, for det første er bygget på et solidt fundament af faglighed og erfaring indenfor hendes område. For det andet kan du mærke et bankende varmt og passioneret hjerte, som INDERLIGT ønsker at man lykkes (nogle gange mere end en selv, på mørke trælse dage, hvor det er op-ad-bakke for en). Suppleret med hendes livsglæde og energi som smitter, selv på de dage, man føler sig allermest udfordret. Marianne BRÆNDER for sit arbejde, og har samtidig en ydmyghed, som er rar, når man som mig er lidt "fitnesscenter-industri-forskrækket."Der er kun en ulempe.... hendes selskab er stærkt vanedannende, og man ønsker, at man kunne have en Westman-app, man liiige kunne klikke på, når dagene igen bliver mørke, og man trænger til et skud energi og en Westman-pep-talk.Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Marianne og idéen om en personlig træner.

Iben Sofie Jønch

Horsens